Ang kit sa pagsulay sa Clinical Diagnosis nakakuha og sertipikasyon sa CE

(1-3)-β-D-Glucan Detection Kit (Kinetic Chromogenic Method) nga gimugna sa Xiamen Bioendo Technology Co., Ltd.nakakuha og sertipikasyon sa EU CE

 

Niadtong Abril 2022, ang (1-3)-β-D-Glucan Detection Kit (Kinetic Chromogenic Method) nga gihimo sa Xiamen Bioendo Technology Co., Ltd. nakakuha og sertipikasyon sa EU CE.

 

(1-3)-β-D-Glucan Detection Kit (Kinetic Chromogenic Method) kay para sa quantitative detection sa

(1-3)-β-D-Glucan sa serum sa tawo in vitro.(1-3)-β-D-Glucan mao ang usa sa mga mayor nga structural

mga sangkap sa mga dingding sa fungal cell nga mahimong mosangput sa mga invasive nga impeksyon sa fungal.

 

Pdetalyados sa pagsulay

Ang (1-3)-β-D-Glucan Detection Kit (Kinetic Chromogenic Method) nagsukod sa lebel sa (1-3)-β-D-Glucan pinaagi sa kinetic chromogenic nga pamaagi.Ang assay gibase sa usa ka modification factor G nga agianan sa Amebocyte Lysate (AL).(1-3)-β-D-Glucan nagpalihok sa Factor G, ang gi-aktibo nga Factor G nag-convert sa dili aktibo nga proclotting enzyme ngadto sa aktibo nga clotting enzyme, nga sa baylo nagtangtang sa pNA gikan sa chromogenic peptide substrate.Ang pNA usa ka chromophore nga mosuhop sa 405 nm.Ang rate sa pagtaas sa OD sa 405nm sa solusyon sa reaksyon direkta nga katimbang sa konsentrasyon sa solusyon sa reaksyon (1-3) -β-D-Glucan.Ang konsentrasyon sa (1-3)-β-D-Glucan sa solusyon sa reaksyon mahimong makalkula sumala sa sukaranan nga kurba pinaagi sa pagrekord sa rate sa pagbag-o sa kantidad sa OD sa solusyon sa reaksyon pinaagi sa optical detection equipment ug software.

 

Mga bahin:

Sayon sa pag-operate: duha ka lakang nga pamaagi;

Paspas nga reaksyon: 40min detection, sample pre-treatment: 10 minutos;

Taas nga pagkasensitibo: chromogenic nga pamaagi;

Maayo nga espesipiko: espesipiko kaayo sa (1-3) -β-D-glucan;

Gamay nga sample volume: 10 μL.

Sakup sa pagsulay: 25-1000 pg/ml

 

Klinikal nga aplikasyon:

Sayo nga screening, auxiliary diagnosis, giya nga tambal, ebalwasyon sa kaepektibo, dinamikong pagmonitor, ug pagmonitor sa kurso sa sakit.

 

Mga departamento sa klinika:

Laboratory, Hematology, Respiratory, ICU, Pediatrics, Oncology, Organ Transplantation, Infection.

 

Kondisyon sa Produkto:

Ang pagkasensitibo sa Lyophilized Amebocyte Lysate ug potency sa Control Standard Endotoxin gisulayan batok sa USP Reference Standard Endotoxin.Ang Lyophilized Amebocyte Lysate reagent kits adunay mga instruksiyon sa produkto, Certificate of Analysis.

 


Panahon sa pag-post: Mayo-25-2022